Ach, zase ti diváci!

02.01.2018 04:29

„My za to nemůžeme“, dalo by se říci, „my to se svými hráči prostě prožíváme. A každá – podle nás – nespravedlnost nám zvyšuje adrenalin!“

Stejně jako vloni, tak i letos jsou rožmitálští diváci totiž jediní, kteří byli rozhodčím v utkáních II. ligy národní házené napomínáni. Stalo se tak vloni hned při našem premiérovém zápase proti Litohlavům a letos, když jsme hráli ve Starém Rožmitále proti Vřeskovicím. Loňské střetnutí jsme vyhráli, letošní prohráli.

A když už jsme u kázeňských přestupků, tak i v počtu obdržených žlutých a červených karet zůstal Spartak na stejné úrovni jako v loňském roce. Jen jména hráčů se poněkud změnila.

Vloni byl naším nejtrestanějším hráčem se čtyřmi žlutým a dvěma červenými kartami David Franěk a po něm hned Jiří Stoklasa. Letos viděl Franěk jenom pět žlutých karet, ovšem Josef Hrdina, který byl nucen zaskakovat v několika utkáních v obraně, si vysloužil kromě jedné žluté hned dvě červené. Jednou se letos na podzim červenili i Pavel Blažek a Jiří Stoklasa. A abychom měli všechny hříšky a hříšníky pohromadě, tak doplňme ještě Marka Hejru a Dušana Sadílka, kteří viděli po jedné žluté kartě. Oproti loňsku vyšli letos bez trestu Jiří Pičman a Petr Melichar.

 

V utkání posledního podzimního kola s Vřeskovicemi 15. října nabádá rozhodčí hlavního pořadatele, aby uklidnil diváky



 

© 2012 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode