Ani v posledním utkání se Spartaku nepodařilo získat body

15.10.2017 12:36

AKTUALIZOVÁNO v 15.00 hod.

Podzimní část II. ligy národní házené zakončili rožmitálští hráči dnes dopoledne osmou porážkou v řadě, tentokrát opět na domácím hřišti v souboji s Vřeskovicemi. Prohráli 18:21 po poločase 10:13.

Celý první poločas byl velmi vyrovnaný a mužstva se střídala ve vedení. První branka padla už v první minutě – do naší sítě. To nevěstilo nic dobrého, když však za pár sekund Šourek vyrovnal, početné diváctvo očekávalo už toužebné vítězství. Ještě v 27. minutě byl stav nerozhodný 10:10, pak se ale utrhli ze řetězu útočníci Vřeskovic a do šaten se odcházelo za stavu 10:13 v prospěch soupeře.

Druhá půle začala pro nás slibně, náskok Vřeskovic jsme v 6. minutě stáhli na jeden gól, pak soupeř znovu vedl o tři branky. Ve třinácté minutě snížil Pazderník opět na rozdíl jediné branky a naši hráči i diváci se dostávali do varu. Všichni vycítili, že právě přichází chvíle, kdy můžeme zápas zvrátit. Během dlouhých osmi minut nepadla žádná branka, až v 21. minutě Melichar, jenž si v druhém poločase hodně vylepšil mušku, vyrovnal na 15:15. To bylo jásotu!

V 24. minutě opět Melichar dostal Spartak po dlouhé době do vedení. Vedli jsme 17:16 a zdálo se, že máme velkou šanci po sedmi porážkách konečně získat body. Ještě tři minuty před koncem byl stav nerozhodný, pak ale několik neproměněných šancí našich útočníků a naopak dobrá střelba soupeře rozhodla o konečném vítězství Vřeskovic 21:18.

Naše sestava: D. Sadílek, M. Leiterman - P. Blažek, M. Hejra, J. Vondrášek - P. Šourek, R. Stöckl, P. Melichar, J. Pičman, J. Pazderník, J. Zemek

Branky: P. Melichar 7, P. Šourek 6, R. Stöckl 4 a J. Pazderník 1 - za hosty: Jánský 8, Krs 7, Matoušek 3, Černý 3

© 2012 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode