Bez tréninku a přesto skoro na bedně

14.05.2017 09:25

Včera 13. května se na fotbalovém hřišti v Rožmitále pod Třemšínem konalo tradiční měření sil požárních sborů 9. okrsku.

Pro SDH Starý Rožmitál byl tento závod speciální, protože měl premiéru jejich nový tým mužů nad 35 let ve složení Vladimír Belka (béčka), Antonín Fejfárek (koš), Milan Polák (spoj na savici), Matouš Plecitý (rozdělovač), Petr Šourek (levý proud), Pavel Naď (strojník), Jiří Zima (pravý proud) a jel rovnou na ostro. Před těmito závody nestihli ani jeden trénink. Z toho první dva jmenovaní neměli doposud žádné zkušenosti, a přes obavy ostřílených dobrovolných hasičů, zvládli útok na výbornou.

Ze šesti družstev (Hutě p. Tř., Rožmitál p. Tř., Buková, Starý Rožmitál, Třebsko, Věšín) se tým starorožmitálských "seniorů" umístil na krásném čtvrtém místě s časem 26,30 s.

Zásah prvního terče proběhl o dvě vteřiny dříve (24,20 s), počítá se ale bohužel ten druhý v pořadí.

1.místo: Třebsko - 22,41 s

2.místo: Hutě pod Třemšínem - 25,34 s

3.místo: Buková - 25,97 s

Akce se povedla a vypadá to, že tento tým hodlá pokračovat. Nejbližší akce, kde se na muže ze Starého Rožmitálu pravděpodobně můžeme těšit, jsou hasičské závody v Hoděmyšli, které se konají začátkem července.

(Pro web www.staryrozmital.cz napsal a fotografoval Tomáš Belka)

 

Vyhlašování výsledků

Družstvo SDH Starý Rožmitál ve složení zleva Matouš Plecitý, Pavel Naď, Antonín Fejfárek, Vladimír Belka a Jiří Zima (Milan Polák a Petr Šourek se při fotografování někam zatoulali) obsadilo 4. místo ...

... a obdrželo tento diplom.



 

© 2012 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode