Doma skončila starší přípravka pátá

11.06.2017 21:38

V sobotu 10. června se ve sportovním areálu ve Starém Rožmitále uskutečnil letos poslední turnaj starších přípravek v národní házené. Uspořádat jej připadlo oddílu národní házené Spartaku Rožmitál, takže funkcionáři a ligoví hráči našeho týmu se ujali rolí výčepních, kuchařů, dodavatelů pochutin, stánkařů, stavitelů stanu, nosičů lavic, ale také rozhodčích a trenérů a samozřejmě organizátorů.

Turnaje se zúčastnilo osm smíšených družstev. Hrálo se současně na dvou hřištích systémem každý s každým a délka trvání zápasů byla určena na 15 minut. Hlahol dětí, povely trenérů a trenérek a mohutné povzbuzování rodičů z Přeštic, Tymákova, Litohlav, Ejpovic a samozřejmě z Rožmitálu se nesly obcí od devíti ráno až do půl druhé odpoledne.

Prvním naším soupeřem byly Nezvěstice, které jsme porazili 4:2. Následovala šňůra tří porážek. Přešticím C (pozdější vítěz turnaje) jsme podlehli 5:11, Tymákovu 4:7 a Litohlavům 4:11. Poté jsme dva zápasy vyhráli, nejprve jsme porazili Přeštice A 9:5 a následně Přeštice B 7:4. V posledním zápase turnaje jsme prohráli s Ejpovicemi 8:10. Na turnaji jsme obsadili celkové páté místo.

Naše sestava a branky: Matěj Trefný - David Pospíšil (22 branek), Tomáš Blažek (4 branky), Kryštof Karlík (15 branek), Martin Horák, Jakub Hofman, Anna Hejrová a Julie Černovská.

© 2012 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode