Hasičské kulatiny v roce 2016

10.02.2016 18:22

Letošní rok bude mít několik starorožmitálských hasičů důvod k velkým oslavám. Vždyť je čekají kulatiny. O Jiřím Botúrovi, který osmdesáté výročí narození oslavil hned 1. ledna, jsme už psali v Novinkách. Tak tedy ještě o dalších:

V březnu mají v SDH Starý Rožmitál hned dva jubilanty. Patnáctého sfoukne z dortu 70 svíček Jaroslav Kulovaný, jenž je hasičem 45 let, a o pět dní později si přiťukne ke svým padesátinám s přáteli Miloslava Tomková.

O prázdninách budou slavit dva jubilanti. 12. července před sedmdesáti lety se narodil Václav Minařík, který je u sboru od roku 1970. V osmdesátých a devadesátých letech byl několik let členem výboru a společně se svou ženou se věnoval zejména výchově malých hasičů. 20. července oslaví padesátku Zdeněk Oudrán, jenž začal oficiálně potírat červeného kohouta ve dvaadvaceti letech.

Šest dní před Štědrým dnem přeruší pečení vánočního cukroví Miroslav Procházka. 18. prosince totiž pozdvihne číši při oslavách jubilejní šedesátky. A hasičem je dokonce už od sedmnácti let.

© 2012 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode