Litice – Rožmitál 27:22 (13:9)

29.04.2018 19:21

První venkovní zápas jarní části soutěže jsme dnes odehráli v Plzni-Liticích. Vstup do zápasu vyšel lépe domácím, po dvou útocích jsme prohrávali 0:2. Srovnat stav na 2:2 se nám podařilo v páté minutě. Ještě v osmé minutě jsme vyrovnali na 3:3, ale od té chvíle jsme tahali za kratší konec provazu.

Domácí si postupně začali vypracovávat mírný náskok, ve 13. minutě jsme prohrávali 3:5, v minutě šestnácté to už bylo o tři branky 6:9. Po střeleckém výpadku na obou stranách se skóre měnilo až v 25. minutě, kdy už domácí vedli rozdílem čtyř branek. První poločas jsme tedy prohráli 9:13.

Ve druhé půli jsme první branku vsítili až v šesté minutě, v tu dobu jsme ale už prohrávali o šest branek. Nejvyšším rozdílem jsme prohrávali ve 12. minutě, a to 14:21. Po změnách v obraně se nám alespoň částečně dařilo eliminovat útočnou hru domácích, kteří se za celých deset minut dokázali prosadit pouze jednou. My jsme se za tu dobu dokázali skórovat čtyřikrát, a tak jsme ve 23. minutě prohrávali pouze o tři branky.

Závěr zápasu si ale domácí zkušeně pohlídali, za posledních sedm minut se přidali ještěš pět gólů oproti našim třem. Z Litic si tak odvážíme porážku 22:27.

Naše sestava: D. Sadílek, M. Leiterman - P. Blažek, D. Franěk, J. Stoklasa, M. Hejra, J. Vondrášek - P. Šourek, R. Stöckl, P. Melichar, J. Pazderník, J. Pičman

Branky: P. Šourek 9, J. Pazderník 5, J. Pičman 5, P. Melichar 2 a R. Stöckl 1 - za domácí: Rojík 9, Pelech 6, Mizler 6, Albl 4, Kalabza 1, Sak 1

 

© 2012 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode