Naši z dvanácti čtvrtí

06.03.2018 10:32

V neděli 4. března se v Přešticích konal zimní halový přebor starších přípravek, kterého se zúčastnilo 12 družstev. Týmy byly rozděleny do dvou skupin, kde se utkal každý s každým. Následná nadstavba o umístění se hrála systémem A1-B1, A2-B2 atd. Po dlouhé době tedy měli mladí hráči Spartaku Rožmitál příležitost poměřit svoje síly a zkušenosti získané v rámci tréninku v tělocvičně s jinými týmy.

Naším prvním soupeřem byl A-tým Kyšic, nad kterým jsme i přes velkou nesehranost zvítězili 6:3. Ke druhému zápasu jsme nastoupili proti béčku Přeštic, které jsme po vyrovnaném průběhu porazili 5:3. Následovalo jednoznačné vítězství 9:2 nad béčkem Plzně-Újezda. K předposlednímu utkání jsme nastoupili proti Tymákovu, kde jsme bohužel prohospodařili vedení 3:1, a zápas skončil remízou 4:4.

Poslední utkání ve skupině bylo soubojem dosud neporažených celků -  Litohlav a Rožmitálu. K prvnímu místu ve skupině jsme potřebovali Litohlavy porazit. Brzy jsme ale prohrávali 0:2, následně se nám podařilo srovnat a v závěru zápasu jsme vedli 5:4. Ovšem špatnou rozehrávkou v útoku jsme přišli o míč, soupeř vyrovnal a nakonec se Litohlavy radovaly z vítězství 6:5.

V základní skupině jsme tak obsadili druhé místo a čekal nás souboj s Ejpovicemi, které skončily druhé ve skupině B, o konečné třetí místo. V zápase jsme ale propadli střelecky. Ejpovický brankář většinu našich střel pochytal nebo jsme se do brány vůbec nestrefili. Prohrávali jsme 0:4, v závěru se nám sice podařilo snížit na 2:4, to ale na naší prohře nic nezměnilo.

Na turnaji jsme obsadili celkové čtvrté místo, což je při účasti dvanácti týmů velmi dobré umístění. Zvítězilo družstvo Kyšice B, druhou příčku obsadily Litohlavy.

Naše sestava a branky: J. Hofman - T. Blažek (7 branek), D. Pospíšil (15 branek), P. Španihel, T. Horák, K. Karlík (9 branek)

 

Náš tým s trenéry Pavlem Blažkem a Markem Hejrou na turnaji v Přešticích



 

© 2012 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode