Nejmladší házenkáři po třetí druzí

15.10.2017 05:24

Už po třetí za sebou obsadili naši nejmladší házenkáři na turnajích výborné druhé místo. Naposledy se tak stalo včera v poslední soutěži podzimní části sezony. V Litohlavech se hrálo za účasti 13 družstev, která byla rozdělena dvou základních skupin (6 a 7 účastníků).  Starší přípravka Spartaku Rožmitál začala v šestičlenné skupině, kterou vyhrála bez ztráty bodu.

Postupně jsme porazili týmy Božkova (4:3), Kyšic A (12:1), Plzně-Újezdu A (8:1), Dobříva (6:3) a na závěr Přeštic A (7:4). Postoupili jsme tak do skupiny o 1. - 5. místo.

Prvním naším soupeřem byl tým Ejpovic, kterému jsme po vyrovnaném boji podlehli o jednu branku 3:4. V následujícím zápase jsme porazili Kyšice B 7:2. K poslednímu střetnutí turnaje jsme nastoupili proti celku Litohlav (vítězi celého turnaje), kterému jsme podlehli 5:7. Na turnaji jsme tak obsadili celkové druhé místo.

A jaká je konečná bilance naší přípravky v podzimní části sezony? Na prvním turnaji v Ejpovicích jsme obsadili páté místo, poté v Nezvěsticích třetí a pak už jsme v Plzni-Újezdu, Přešticích a Litohlavech vybojovali stříbro! Blahopřejeme!

Naše včerejší sestava a branky: J. Hofman - T. Blažek (17 branek), T. Horák, K. Karlík (18), D. Pospíšil (14) a P. Španihel (3)

© 2012 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode