Přijďme všichni fandit!

20.04.2018 06:56

V neděli 22. dubna nastupují národní házenkáři Spartaku Rožmitál od půl jedenácté ve sportovním areálu ve Starém Rožmitále k prvnímu jarnímu utkání II. ligy proti béčku Nýřan. Už toto utkání napoví, jak na tom naši hráči v letošní sezoně vlastně budou.

Na podzim uhrál Spartak v jedenácti zápasech všeho všudy pět bodů a všechny v prvních třech kolech! A pak už až do konce podzimí části ligy nic. V prvním kole vyhrál v Nýřanech nad naším nedělním soupeřem 22:15, ve druhém kole doma přehrál Litice 26:23 a ve třetím remizoval ve Všenicích 25:25.

V listopadu jsme ale získali ještě dva body od zeleného stolu. Naše původně prohrané utkání v Žatci, se díky neoprávněnému startu žateckého hráče obrátilo v naši výhru 10:0 (viz naši podrobnou zprávu https://www.staryrozmital.cz/news/zapas-zatec-b-rozmital-kontumovan-ve-prospech-rozmitalu/ ).

Takže suma sumárum máme v tabulce 7 bodů a jsme na desátém místě. Před námi jsou tři týmy s jednobodovým rozestupem, takže máme velkou šanci se hned v prvním zápase posunout nahoru. Stačilo by v neděli porazit Nýřany a už budeme devátí.

(Tabulku po podzimní části najdete na https://www.staryrozmital.cz/news/konecna-tabulka-ii-ligy-narodni-hazene-po-podzimni-casti1/ ).

Naši hráči jsou rozhodnuti nedat svou kůži zadarmo, ale k tomu potřebují velkou podporu publika. Tak přijďme všichni 22. dubna fandit!

Házenkáři Spartaku Rožmitál

 

 

© 2012 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode