Rekonstrukce a modernizace házenkářského hřiště skutečností

06.03.2015 05:26

Městský úřad začátkem března 2015 zveřejnil na své webové stránce výzvu k podávání nabídek a zadávací dokumentaci na rekonstrukci a modernizaci hřiště pro národní házenou a víceúčelové hřiště ve Starém Rožmitále.

O zamýšlené přestavbě jsme psali 22. ledna (viz https://www.staryrozmital.cz/news/bude-se-modernizovat-hazenkarske-hriste-/) a odsunuli jsme ji tehdy do říše snů, neboť chybělo dost peněz. A hle! Najednou je tu pevný rozpočet spolufinancovaný z prostředků Evropské unie, důkladné zadání i jasný termín dokončení díla.

Pro město organizuje výběrové řízení českobudějovická firma Legro Consult, která už v posledních letech s rožmitálským městským úřadem spolupracovala na čtyřech zakázkách.

Rekonstrukce a modernizace hřiště bude stát bez DPH 2 760 000 Kč. Stavební firmy mohou podat nabídky do 16. března 2015 do 9 hodin, kdy se začnou otevírat obálky. Více si lze přečíst na: https://www.rozmitalptr.cz/uredni-deska/zpatky-do-ii-ligy-rekonstrukce-a-modernizace-hriste-pro-narodni-hazenou-a-viceucelove-hriste-460.html

Podle zadávací dokumentace má být vše hotovo a městu předáno 31. května 2015. Tak uvidíme, jak krásný a zrekonstruovaný stadionek posune naše házenkáře do vyšší soutěže. Ostatně název rekonstrukce zní přímo imperativně: Zpátky do II. ligy!

Od června už budou naši hrát doma na umělém povrchu. Než bude rekonstrukce hotova, sehrají pár mistrovských zápasů na hřišti u školy ve městě.

© 2012 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode