Rožmitál – Příchovice 14:28 (7:14)

15.10.2017 05:26

V předposledním kole podzimní části II. ligy národní házené prohrál včera odpoledne Spartak Rožmitál na domácí půdě ve Starém Rožmitále s TJ Příchovice vysoko 14:28 po poločase  7:14.

První branka zápasu padla nečekaně dlouho, až ve čtvrté minutě. To jsme prohrávali 0:1, o minutu později však Šourek vyrovnal. Poté hosté získali dvougólový náskok a ve 12. minutě vedli 4:2. Utkání se zdálo vyrovnané a podle první třetiny prvního poločasu se dalo soudit, že bude docela chudé na branky.

Opak však byl pravdou. Branky padaly, ale bohužel většinou do naší sítě. Rtuťovití útočníci naše obránce přehrávali a na druhé straně našim útočníkům stála v cestě výborně sehraná obrana a hlavně vysoký brankář, který byl samá ruka, samá noha.

Od 18. minuty prvního poločasu Příchovice zvyšovaly vedení až do konečného stavu první půle 7:14 v náš neprospěch. Druhý poločas se odehrával podle stejných not a skončil také stejným výsledkem – 7:14.

Suma sumárum – dnes jsme utrpěli největší porážku za celé naše účinkování ve II. lize. Příchovice byly nad naše síly a zasloužené jsou na druhém místě v tabulce hned za vedoucími Čakovicemi.

Naše sestava: D. Sadílek, M. Leiterman - P. Blažek, D. Franěk, M. Hejra, J. Vondrášek - P. Šourek, R. Stöckl, P. Melichar, J. Pičman, J. Pazderník

Branky: P. Šourek 8,J.  Pazderník 4, R. Stöckl 1 a P. Melichar 1 - za hosty: Hošťálek 10, Brejcha 8, Šilhavý 6, Frána 4

© 2012 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode