Rožmitálští hasiči si náš hlas zaslouží

24.09.2018 05:58

Dobrovolným hasičům města Rožmitálu pod Třemšínem se podařilo probojovat do finále celostátní ankety o nejlepší hasičskou jednotku roku 2018. Rožmitálští hasiči vedení otcem a synem Polákovými (syn Milan vede i SDH Starý Rožmitál) a Aloisem Brabencem oslaví v příštím roce 20 let od zřízení JPO II*), a tak by bylo jistě příjemné toto výročí zahájit dobrým umístěním v anketě. Zvlášť když je dotována hodnotnými, pro náš sbor jistě potřebnými cenami v celkové výši 2,4 mil. korun. Vyhlášení výsledků se uskuteční 14. listopadu na brněnském výstavišti.

A jak hlasovat, aby se rožmitálští hasiči umístili v anketě co nejlépe? Stačí z mobilu poslat na číslo 900 77 06 sms zprávu ve tvaru Hasici (mezera) JSSC3. Malá či velká písmena nerozhodují. Hlasovat z jednoho mobilního čísla lze pouze jednou, a to nejpozději do 25. října. My už jsme to zkusili a funguje to!

Kdo si chce o hlasování (i prostřednictvím webu) přečíst víc, může na https://www.adhr.cz/hlasovani/

*) Jednotka sboru dobrovolných hasičů obce zpravidla nad 1 000 obyvatel s členy, kteří vykonávají službu jako svoje hlavní nebo vedlejší povolání, s územní působností zpravidla do 10 minut jízdy z místa dislokace, výjezd jednotky do 5 minut od vyhlášení poplachu.

V červnu převzal SDH Rožmitál p. Tř. nový automobil pro přepravu zásahového družstva. Foto: www.pribram.cz

 

 

© 2012 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode