Skvělý vstup do sezóny starší přípravky

29.04.2018 06:52

Na vynikajícím druhém místě ze čtrnácti družstev skončili nejmladší národní házenkáři Spartaku Rožmitál na včerejším turnaji v Plzni – Újezdě. V prvním jarním klání byli účastníci rozděleni do dvou skupin po sedmi, přičemž hrací doba byla deset minut.

V papírově silnější skupině A jsme se na úvod utkali s týmy Plzně-Újezda A (vyhráli jsme 6:5) a Přeštic A (7:5). Následovalo velmi nervózní a vypjaté utkání s týmem Litohlav, které skončilo remízou 5:5. A jelikož jsme i v následujících třech zápasech nepoznali hořkost porážky (porazili jsme Nezvěstice 6:1, Ejpovice B 11:1 a Kyšice B 7:3), tak jsme se ziskem 11 bodů a díky lepšímu celkovému skóre postoupili do finále.

V rozhodujícím utkání celého turnaje byl naším soupeřem celek Ejpovic A, kterému jsme bohužel podlehli 2:3. V tomto zápase jsme se střelecky trápili, na hráčích již byla znát únava. Gólově jsme se dokázali prosadit až v osmé minutě, kdy jsme snižovali na 1:3. Ještě se nám následně podařilo vstřelit i druhou branku, vyrovnat jsme už ale nedokázali.

Naše stříbrná sestava a branky: J. Hofman - T. Blažek (13 branek), T. Horák, K. Karlík (7), D. Pospíšil (22) a P. Španihel (2)

 


 

© 2012 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode