Spravedlivá dělba bodů

04.09.2016 12:08

AKTUALIZOVÁNO v 13.50 hod.

Infarktový zápas prožili fanoušci, ale i hráči Spartaku Rožmitál, který v neděli 4. září 2016 hostil ve druhém kole 2. ligy národní házené Baník Most NH.

Prakticky celým utkáním se prolínal nerozhodný stav s jedno až dvougólovým vedením hostů, až teprve v 16. minutě druhého poločasu se dostal do vedení poprvé domácí Rožmitál a vedl 13:12. To mostecké házenkáře trochu rozhodilo a vybrali si oddechový čas, naši však přidali další branku a zdálo se, že vše je připraveno pro naše vítězství. Drama však pokračovalo až do samotného závěru a infarktové poslední vteřiny, kdy mohli zápas pro sebe rozhodnout oba soupeři, přivedl diváky do varu. Ještě v 56. minutě jsme vedli 16:14, ale minutu před koncem byl stav vyrovnaný 16:16, a tímto výsledkem také mistrovský duel skončil. Našemu vítězství nepomohl ani oddechový čas v poslední minutě.

Sestava: D. Sadílek, M. Leiterman - J. Vondrášek, P. Blažek, Z. Sadílek, J. Stoklasa, M. Hejra - P. Melichar, J. Pičman, P. Šourek, J. Zemek, R. Stöckl

Branky: P. Šourek 7, P. Melichar 6, R. Stöckl 2 a J. Pičman 1 - za hosty: Mertl 7, Nájemník 7, Drexler 2

Jistě je zajímavé, že dnešní zápas byl jakoby přes kopírák s utkáním s TJ Litohlavy před týdnem. Jen s tím rozdílem, že nad Litohlavy jsme vyhráli. První gól hned z prvního útoku vstřelili opět hosté, průběh zápasu byl nesmírně vyrovnaný, první oddechový čas si vzal trenér soupeře, kolem 50. minuty za nerozhodného stavu nás podržel brankář a tak bychom mohli pokračovat.

Po dvou kolech máme - stejně jako Most - tři body a pohybujeme se v horní části tabulky.

 

 

© 2012 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode