Šťastná sedmička ze Starého Rožmitálu?

10.09.2014 13:52

Ze Starého Rožmitálu kandiduje v obecních volbách 10. a 11. října 2014 do zastupitelstva města Rožmitálu pod Třemšínem sedm občanů, kteří zde mají trvalé bydliště.

Na kandidátce České strany sociálně demokratické je na osmém místě uveden člen ČSSD Karel Kulovaný (58) a na sedmnáctém jeho syn Jan Kulovaný (26), bez politické příslušnosti.

Na kandidátní listině Křesťanské a demokratické unie – Československé strany lidové se na šestém místě objevuje Milan Hochmut (26), bez politické příslušnosti a na třináctém místě Ing. arch. Eva Peštová (56), rovněž bez politické příslušnosti.

Lídrem kandidátky volebního uskupení Občanské demokratické strany a rožmitálských patriotů se stal Ing. Josef Hrdina (42), bez politické příslušnosti. Hrdina byl doposud jediným zástupcem Starého Rožmitálu v dosavadním zastupitelstvu. Na devátém místě kandiduje Václav Krupička (59), také bez politické příslušnosti.

V politickém sdružení Zelená pro Rožmitál – Strana zelených figuruje na dvanáctém místě Lucie Trefná Blažková (38).

Na kandidátce Komunistické straně Čech a Moravy, kde je volebním lídrem dosavadní starosta Ing. Josef Vondrášek (63), bez politické příslušnosti, ani na kandidátce Sdružení nezávislých kandidátů nikdo ze Starého Rožmitálu není.

© 2012 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode