V Rožmitále šlo o život

22.08.2016 13:47

K loupežnému přepadení došlo v sobotu 13. srpna v 19 hodin 12 minut v prodejně potravin v Palackého ulici v Rožmitálu pod Třemšínem. Maskovaný muž přistoupil k pultu a vytáhl z kapsy kalhot nůž. Následně po obsluze požadoval vydání peněz. Poškozená žena však začala křičet, lupič se zalekl a utekl pryč.

Pachatel měl na sobě tmavé oblečení, na hlavě kapuci, přes obličej vytaženou mikinu, na rukou pracovní rukavice a na nohou modré boty značky Nike.

Kriminalisté žádají veřejnost o pomoc při pátrání po totožnosti osoby na fotografii, která pochází z kamerového záznamu. Dále policisté pátrají po svědkovi, muži v šedém tričku, který pachatele musel venku potkat. V případě jakýchkoli informací vedoucích k uvedeným osobám lze zavolat na bezplatnou linku 158 nebo na telefonní číslo 974 879 523.

Co k tomu dodat? Loupežné přepadení, při němž by šlo o život, se u nás neodehrálo už minimálně dva roky. Takže je to tady skoro novinka. Jen litujeme, že potkalo zrovna novou vietnamskou prodejnu na rohu pod náměstím, která je otevřena teprve pár týdnů. Snad se majitelé oklepou a i nadále v našem městě vydrží.

A policii přejeme, aby pachatele co nejdříve dopadla a soudu, aby jej co nejdřív poslal za katr.

Pachatel na snímku z kamerového záznamu

 

© 2012 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode