Za pár dní se nám představí starorožmitálská hasičátka

25.06.2012 12:43

Před pár dny jsme psali, že Sboru dobrovolných hasičů ve Starém Rožmitále se podařilo získat skupinu malých a mladých hasičátek. V jednotných dresech se už představili na členské schůzi sboru a minulý týden dokonce na nečisto soutěžili ve městě. Na ostro se představí veřejnosti při devátém ročníku Memoriálu Aloise Jedličky, který se bude konat na plácku ve Starém Rožmitále v sobotu 14. července od 13 hodin. Věříme, že je všichni Staroměšťáci přijdou povzbudit. A komu budou fandit?

Dvanáctiletému Tomáši Belkovi, jedenáctileté Nikole Pecharové, desetiletým Petře Jeničkové a Anetě Jeníčkové, osmiletým Ondřeji Kohelovi, Michale Antalové, Peteru Varadinovi, Matěji Belkovi a Martinu Vaňkovi, sedmiletému Antonínu Fejfárkovi, šestiletému Marku Jeníčkovi a benjamínkům sboru, pětiletým Janu Matejovičovi, Matouši Hrdinovi a Petru Tomíkovi. Z předešlých řádek vyplývá, že malých hasičátek nebude jenom jedenáct, jak jsme psali při předávání dresů, ale dokonce čtrnáct! Jedenáct je ze Starého Rožmitálu a po jednom z Věšína, Rožmitálu p. Tř. a z Prahy.

V této zprávě nesmíme zapomenout na jednu podstatnou věc, a to už předem poděkovat vedoucím, které se dětí ujaly (tvrdé y je zde správně, všechno jsou totiž ženy!) a budou je cvičit. Hlavní vedoucí je Dagmar Belková a instruktory Lucie Veselá a Marta Jeníčková.

© 2012 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode