Na Všenice musíme dávat pozor

27.09.2019 06:27

V rámci víkendového dvoukola zajíždějí národní házenkáři Spartaku Rožmitál v sobotu do Litic a v neděli do Všenic. Sobotního soupeře jsme rozebrali včera (viz https://www.staryrozmital.cz/news/litice-jsou-k-porazeni/), dnes se tedy budeme věnovat soupeři nedělnímu.

Všenice jsou dlouholetými účastníky II. ligy a většinou se v konečných tabulkách soutěžních ročníků pohybují v horní části. Je ovšem zajímavé, že ač v posledních třech letech jsme vždy skončili v konečném zúčtování za nimi, máme s nimi velice příznivou bilanci.

Z dosavadních šesti mistrovských zápasů jsme čtyřikrát vyhráli, jednou remizovali a jen jednou prohráli. Ona jediná prohra se udála vloni na podzim ve Všenicích. To jsme prohráli 17:20.

Letos na jaře jsme si to doma ale vynahradili a soupeře z Rokycanska zdolali v poměru 23:16. Nutno ovšem zdůraznit, že to bylo v posledním ligovém kole a oběma soupeřům o nic nešlo. Jakýkoli výsledek totiž už nemohl změnit jejich postavení v tabulce. Ani k horšímu, ani k lepšímu. Všenice skončily čtvrté s 22 body. my osmí s 12 body.

Nyní jsou Všenice v tabulce třetí, když mají z pěti utkání sedm bodů. Jak je známo, my jsme šestí se čtyřmi body. Papírově jsou tedy na tom teď Všenice lépe, pro nás ale hovoří dosavadní výsledky vzájemných zápasů. A také asi budíme po výhře nad Mostem, jenž je v čele tabulky, respekt, čehož bychom měli v neděli využít.

Vloni v květnu jsme Všenice doma porazili 21:19. 

© 2012 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode