23. února 2013 měli házenkáři výročku

25.02.2013 12:30

Výroční členské schůze oddílu národní házené TJ Spartak Rožmitál se 23. února 2013 zúčastnilo 28 členů a příznivců, tedy o něco méně než vloni.

Hlavní problémy oddílu už byly zmiňovány na loňské schůzi 1. dubna, a tak se dá část naší loňské zprávy vzít přes kopírák. Například jsme psali:

„Rožmitálští bijí na poplach, že jim schází v házené mládež, která by za pár let vystřídala současné dobré mužstvo. Najdou se mladí, kteří by se věnovali tomuto krásnému kolektivnímu sportu? Podobný problém s generační výměnou již házenkáři ve Starém Rožmitále zažili před 20 lety. Najde se už odvážný a zdatný člověk, který by byl ochoten zastávat funkci předsedy oddílu národní házené? Na této schůzi, jež se konala v hospodě Starák, rozhodnutí nepadlo“

Předseda není ani letos, a to už třetím rokem, už ale není ani stálý vedoucí oddílu a trenér. Předseda TJ Spartak František Blažek se hned v úvodu podivoval nad ponurou atmosférou schůze, kterou nevytvářelo jen intimní osvětlení v sále.

Schůzi v restauraci Starák řídil Ing. Petr Pazderník, referát přednesl Ing. Josef Hrdina a hospodaření oddílu prozradila Jana Melicharová. Výsledky dosavadní sezóny nezhodnotil za mužstvo bohužel nikdo.

Diskuze se točila kolem zvelebení hřiště, zpracování historie oddílu a náboru mladých. Největší práce, tedy práce s malými a mladými se na místě iniciativně ujal Pavel Zehnula. Chce se říci, že on jediný si na závěr schůze zasloužil Tomášův dobrý gulášek.

Že by v Rožmitále a ve Starém Rožmitále národní házená vydržela?

© 2012 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode