Alej dostala nový kabát

22.11.2018 07:21

Nový asfalt položily technické služby města v Aleji Johanky z Rožmitálu. A není to ledajaký asfalt. Je hlaďoučký a bez jediného šrámu. Dokonce byly udělány asfaltové zálivy u laviček, aby si odpočívající vycházkáři nezamazali obuv od trávy. A úplně nahoře, za mohutnou lípou, je možná po padesáti letech rovná asfaltová plocha v křižovatce Hofmeisterovy ulice a silnice na Voltuš. No prostě paráda!

To se to teď bude drandit na inline bruslích, jízdních kolech s motůrkem i bez něj a koneckonců i s kočárky plnými dětí. A jako bonus dostali kolemjdoucí pod lípou tři lavice a ještě k tomu stůl. Posezení teď sice bude studit, ale o to víc se lze těšit na jaro a idylickou podívanou na Podzámecký rybník na jedné straně a Obůr na straně druhé.

A ještě jedna věc: Udělte svůj hlas naší aleji v celostátní soutěži o Alej roku 2018. Jelikož se z jedné emailové adresy může hlasovat jen jednou a vy už jste třeba hlasovali, požádejte své přátele, kolegy v práci, rodiče, příbuzné, ať i oni podpoří naši krásnou alej na https://www.alejroku.cz/2018/alej-johanky-z-rozmitalu Telefonní číslo není třeba uvádět. Od organizátorů dostanete obratem potvrzovací email, v němž musíte kliknout na uvedené slovo, aby byl hlas platný. Kdyby email okamžitě nepřišel, podívejte se do spamů. Ano, je to složitější, ale Alej Johanky z Rožmitálu za to určitě stojí.

 

© 2012 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode