Ani napošesté se nám Most nepodařilo porazit

26.05.2019 12:22

Dnešní mistrovské druholigové utkání Spartaku Rožmitál s Baníkem Most NH na domácím stadionu ve Starém Rožmitále mělo celkem jednoznačný průběh. Hosté stříleli góly a my jsme razítkovali tyče. Celkem minimálně dvanáctkrát.

Hned v prvních vteřinách zápasu se do tyče trefil Šourek a hned nato sestřelil i brankáře. Hosté z protiútoku ale nezaváhali a ujali se vedení, které si podrželi až do 26. minuty. Brankou Pazderníka jsme v tomto čase srovnali na 6:6, na konci první půle byl ale přesto stav pro Severočechy 9:7.

Zdálo se, že ještě zápas není ztracen. Druhý poločas ale hosté okamžitě ztrestali každou naši nepřesnou přihrávku a pohodlně nám nasázeli dalších 14 branek. My jsme jich vsítili jen osm, takže konečný výsledek byl nasnadě: Rožmitál – Most 15:23.

Co k utkání dodat. Naši hráči šli jako buldoci za každým míčem, ale když se nedaří, tak se nedaří. V druhé polovině druhého poločasu si zahrála celá rožmitálská střídačka. Zápas se nesl celkem v poklidu, jen našeho Fraňka počastoval rozhodčí Kult žlutou kartou za nasazenou kravatu protihráči.

Baník Most je pro nás zakleté mužstvo. Při našem současném účinkování v II. lize jsme se s tímto celkem setkali celkem šestkrát a vybojovali jsme jen jediný bod za domácí remízu hned v prvním zápase před třemi lety.

Naše sestava: D. Sadílek - P. Blažek, D. Franěk, J. Vondrášek, Z. Sadílek - P. Melichar, T. Fous, P. Šourek, R. Stöckl, J. Pazderník, J. Pičman

Branky: Šourek 7, Fous 3, Pičman 2, Pazderník 1, Melichar 1, Stöckl 1 - za hosty: Nájemník 10, Bíma 7, Šalanský 5, Dinstpír 1

 

 

© 2012 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode