Blovice - Rožmitál 15:18 (5:9)

26.10.2014 20:33

Poslední zápas podzimní části soutěže jsme odehráli 26. října 2014 v Blovicích. První branka padla až v páté minutě, ujali jsme se vedení 1:0. Domácí dvěma brankami z trestných hodů otočili a v sedmé minutě jsme prohrávali 1:2. Ve třinácté minutě jsme vedli o jednu branku 5:4. Pak dlouho gól nepadl, dočkali se až ve dvacáté minutě domácí a bylo srovnáno 5:5. Do konce poločasu se už domácí útočníci neprosadili, naopak naši vstřelili čtyři branky a tak jsme první poločas vyhráli 9:5.

Ve druhém poločase Blovice hned z prvního útoku snížily na rozdíl tří branek, v páté minutě jsme ale z pokutového hodu zvýšili naše vedení na pět branek. V sedmé minutě to už zase bylo pouze o tři branky, v deváté o pět branek a pro změnu ve dvanácté zase o tři branky. Ve 20. minutě domácí snížili na rozdíl dvou branek a schylovalo se k dramatickému závěru. Vedení jsme ale uhájili a z Blovic jsme si odvezli výhru 18:15.

Podzimní část sezony tak zakončíme na druhém místě se ztrátou tří bodů na suverénní Nýřany B, ale se čtyřbodovým náskokem na třetí Litice..

Sestava: D. Sadílek, M. Leiterman - P. Blažek, J. Stoklasa, M. Hejra, D. Franěk, J. Vondrášek - P. Melichar, P. Šourek, R. Stöckl, J. Zemek

Branky: P. Šourek 8, R. Stöckl 7 a P. Melichar 3 - za domácí: Škala 7, Říha 5, Synáč 2, Drohobetský 1

© 2012 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode