Čest rožmitálské házené zachraňovali muži. Zato ale pořádně!

04.10.2021 00:01

Jako kočka s myší si včera ve Starém Rožmitále pohrávali muži Spartaku Rožmitál s béčkem Kyšic v mistrovském utkání Západočeského oblastního přeboru v národní házené. Odevzdaný soupeř byl z přídělu branek tak rozhozen, že i špatně střídal, za což inkasoval červené karty. Po určité době rozhodčí radši dělal, že nic nevidí. Vždyť by pomalu na hřišti nikdo z hostů nezůstal.

Rožmitálští sice nastoupili bez nejlepšího střelce Petra Šourka, ale ostatní jej dokonale nahradili. V obraně domácích poprvé nastoupil nový hráč Milan Hlaváč. Spartak nasázel soupeři třiatřicet branek, přičemž jen devět jich dostal.

To ale byla veškerá radost, co nás o víkendu potkala. Mládežnická družstva totiž všechna utkání prohrála. Dorostenci v Božkově, starší žáci a mladší žákyně doma s Tymákovem, resp. s Přešticemi. Podrobnosti ze všech zápasů lze nalézt v rubrice Házenkáři.

Příští víkend až na utkání dorostenců s celkem Nýřan, hrají všechna družstva venku. Pozornost bude soustředěna především do Plzně, kde v Újezdě nastoupí celek mužů proti ambiciózním domácím hráčům. O tom, že bývalý prvoligový celek je ve vynikající formě, a chce se do I. ligy brzy vrátit, svědčí i fakt, že dva jeho hráči se objevili v sestavě mezizemského utkání Morava - Čechy minulý týden.

Radši bych se neviděl - jako by říkal kyšický hráč ke konci utkání. Ostatní fota rovněž ze zápasu Rožmitál - Kyšice B

 

© 2012 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode