Chcete si zahrát?

23.09.2015 06:29

Jak už jsme informovali, obtočil sportovní areál ve Starém Rožmitále drátěnkový plot, takže, kdo si chce teď zahrát volejbal, nohejbal nebo tenis, musí si už dopředu rezervovat termín. Tak tomu bylo samozřejmě i před oplocením, ale počínaje těmito dny můžeme konstatovat, že začal ve víceúčelovém areálu fungovat regulérní režim.

Na hřiště byla umístěna cedule s QR kódem, jenž po sejmutí chytrým mobilním telefonem odkáže zájemce na stránky oddílu národní házené www.nhrozmital.cz/rezervace , kde si lze přečíst už provedené rezervace a informaci jak si rezervaci zajistit. (Pro zajímavost: svůj QR kód má na dveřích i Cvokařské muzeum).

Sportoviště je přístupné zdarma. Zájemci o protažení svého těla se však musí dopředu domluvit na zapůjčení klíčů od sportovního vybavení (sítě, sloupky) v hospodě U splavu u paní Lucie Veselé . Dále je možné si zapůjčení klíčů domluvit u členů výboru oddílu národní házené, minimálně však 24 hodin dopředu. Pro pravidelnou rezervaci hřiště je nutné kontaktovat výbory na emailu petr.pazdernik@ptcomp.cz nebo m.leiter@seznam.cz.

QR kód je umístěn na dvou místech

© 2012 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode