Docent Chocholoušek pracovištěm ve Cvokařské ulici č. p. 123?

28.08.2023 17:18

Mnohé z nás ta otázka již určitě napadla. Až se firma Kemmler Electronic za tři roky odstěhuje do areálu bývalých kasáren, co bude s jejím dosavadním objektem?

Odpověď nám ochotně poskytl obchodní ředitel společnosti Radovan Smrž:

„Je to zvláštní, ale všichni potencionální zájemci o současný areál se přihlásili sami, aniž by je Kemmler Electronic oslovil a všichni jsou z oblasti sociálních, nebo zdravotních služeb a všichni jsou nadšeni možností využití stávajících budov po úpravách a plochy jako parku.

Představované jsou záměry na byty pro seniory doplněné ordinací lékaře se zdravotními sestrami a pečovatelkami, ale i společná a komunitní zařízení pro poskytování těch nejkomplexnějších služeb v oboru.

Jedním ze zájemců je renomovaná psychiatrická léčebna, jejíž vedení mimo jiné nadchla i možná budoucí adresa nového zařízení – Cvokařská, jedna, dva, tři. Adresa sama o sobě by byla marketingovým trhákem.

Důležité je, že kromě doby stavební a zahradnické, parkové adaptace objektu na nové podmínky užívání, by dopravní omezení žádným způsobem nenarušovalo provoz nového zařízení.“

Jistě to jsou zajímavé nabídky, ale jen jedna poznámka: Snad se městu podaří problém mostu vyřešit dřív než za tři roky, takže by nového majitele objektu v Cvokařské ulici č. p. 123 neměl omezovat.

 

 

© 2012 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode