Dva sportovci převzali ocenění

19.06.2015 07:56

V rámci starorožmitálských oslav 13. června 2015 byl starostou města Rožmitál p. Tř. Ing. Josefem Vondráškem oceněn hodinkami Milan Hochmut, jenž byl na základě ankety Příbramského deníku vyhlášen nejlepším sportovcem okresu Příbram za rok 2014. Jeho běžecké výkony jsme už mohli několikrát obdivovat v silničním běhu Rožmitál – Březnice, který už dvakrát v rekordním čase suverénně vyhrál, ale i na dalších závodech. Milan vloni úspěšně reprezentoval naše město i na mezinárodním maratonu ve Frankfurtu nad Mohanem. 

Ocenění obdržel před mistrovským utkáním Rožmitál – Blovice také Petr Šourek z rožmitálského týmu, jenž je dlouhodobě nejlepším střelcem Spartaku, ale i celého oblastního přeboru Západočeského kraje. V předposledním utkání před dvěma týdny s Liticemi vstřelil tisící branku v mistrovských zápasech za posledních pět let. V průměru v každém zápase vstřelí deset branek. Petr se svými trefami řadí mezi nejúspěšnější útočníky národní házené ve všech soutěžích v České republice.

Oběma oceněným sportovcům, kteří žijí ve Starém Rožmitále, se průběžně v našem zpravodajství věnujeme. Zprávy o nich si vyvoláte, když si do vyhledávače vlevo na této stránce zadáte Milan Hochmut či Petr Šourek.

Milan Hochmut přebírá dárek z rukou starosty města. Foto: František Žán

Kromě obří lahve vína dostal Petr Šoutek i tenhle diplom od našeho webu.

© 2012 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode