Ejpovice B – Rožmitál 11:17 (7:6)

17.04.2016 18:17

První branku utkání v Ejpovicích 17. dubna 2016 jsme ve čtvrté minutě vstřelili my. Domácí ovšem skóre otočili a v jedenácté minutě jsme prohrávali 1:3. Z dalších našich dvou útoků jsme skórovali a ve čtrnácté minutě tak bylo srovnáno 3:3.

V 21. minutě jsme vedli o jednu branku 6:5. Do konce poločasu jsme se bohužel i přes vypracované šance nedokázali prosadit, a jelikož domácí vstřelili dvě branky, tak jsme první poločas prohráli 6:7.

Vývoj zápasu jsme otočili na začátku druhého půle. Nejprve jsme ve čtvrté minutě srovnali, následně jsme v sedmé minutě šli do vedení o jednu branku. Ejpovicím se sice ještě podařilo vyrovnat, pak se ale domácí útok dlouhých patnáct minut nedokázal prosadit. Za tu dobu jsme si vypracovali šestibrankový náskok. V závěru poločasu padli ještě na každé straně dva góly. Z Ejpovic si tak odvážíme dva body za výhru 17:11.

V tabulce máme po víkendu náskok tři body před Přešticemi B, které se na druhé místo posunou na základě odhlášení družstva Vřeskovic B ze soutěže. Přeštice jako jediné totiž ze čtveřice týmů v čele tabulky, ještě v podzimní části s Vřeskovicemi prohrály. O to víc teď mrzí nečekaná a zcela zbytečná prohra se slabým Osekem v závěru podzimní části.

Sestava: D. Sadílek, M. Leiterman - P. Blažek, J. Stoklasa, D. Franěk, J. Vondrášek - P. Šourek, J. Zemek, R. Stöckl, P. Melichar

Branky: P. Šourek 8, P. Melichar 5 R. Stöckl 4 - za domácí: Stašek J. 5, Cingroš 3, Stašek P. 1, Hercík 1 a Babka 1.

© 2012 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode