Hasičské kulatiny v roce 2016

15.01.2016 05:10

AKTUALIZOVÁNO  v 20.20 hod.

Letošní rok bude mít několik starorožmitálských hasičů důvod k velkým oslavám. Vždyť je čekají kulatiny. O Jiřím Botúrovi, který osmdesátiny oslavil hned 1. ledna, jsme už psali. Tak tedy ještě o dalších:

V březnu mají v SDH Starý Rožmitál hned dva jubilanty. Patnáctého sfoukne z dortu 70 svíček Jaroslav Kulovaný, jenž je hasičem 45 let, a o pět dní později si přiťukne s přáteli Miloslava Tomková. U žen gentlemani věk neprozrazují, tak vám musí jen stačit, že u hasičů je od roku 2004.

20. července oslaví padesátku také Zdeněk Oudrán, jenž začal oficiálně potírat červeného kohouta ve dvaadvaceti letech, a šest dní před Štědrým dnem přeruší pečení vánočního cukroví Miroslav Procházka. 18. prosince totiž pozdvihne číši při oslavách jubilejní šedesátky. A hasičem je dokonce už od sedmnácti let!

A naše jubilanty, kterých je celkem šest, doplňuje ještě jeden: Dne 12. července oslaví sedmdesátiny Václav Minařík, který je ve Starém Rožmitále hasičem  46 let, od roku 1970 (viz https://www.staryrozmital.cz/news/vloudila-se-chybka/ ).

© 2012 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode