Házenkáři se mohli chválit

27.03.2018 09:27

V sobotu se sešli na rokování hráči, členové a příznivci oddílu národní házené Spartaku Rožmitál. Výroční členská schůze se konala v hospůdce U splavu ve Starém Rožmitále.

Program slavnostního zasedání byl hodně bohatý. Vždyť se také házenkáři mohli opravdu pochlubit.  Družstva mladších žáků a přípravky se totiž rozrůstají, neboť zájemců o tento sport, jenž má u nás dlouholetou tradici, je opravdu hodně. A to je dobře. Vychovat nástupce současného družstva mužů totiž potřebujeme jako sůl. A mít po 40 letech družstvo žen by také nebylo k zahození.

V této souvislosti je důležité vyzdvihnout práci trenérů, kteří se mládežnickým družstvům ve svém volném čase věnují a tráví s nimi mnohé víkendy. A tak naše poděkování míří k Pavlu Blažkovi, Pavlu Brejchovi, Evě Hofmanové, Ing. Josefu Hrdinovi a Marku Hejrovi. Jestli jsme na někoho zapomněli, tak se omlouváme.

Muži Spartaku Rožmitál hrají už druhou sezonu ve II. lize. Po podzimní části jsou se sedmi body a skórem 201:233 na desátém místě z dvanácti účastníků soutěže. Připomeňme také, že při své druholigové premiéře po sedmi letech účinkování v oblastním přeboru, skončili v sezóně 2016 – 2017 na vynikajícím sedmém místě. Ještě jednou blahopřejeme!

© 2012 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode