Házenkáři už myslí na druhou ligu

02.08.2019 18:30

Sice jsme právě teď uprostřed prázdnin, ale házenkáři Spartaku Rožmitál na prázdniny nemyslí a už vyhlížejí zahájení nového soutěžního ročníku II. ligy. V druhé nejvyšší soutěži národní házené budou hrát už čtvrtým rokem. Vloni skončili z jedenácti účastníků soutěže na osmém místě s dvanácti body. Do první ligy postoupily suverénní Příchovice, naopak do oblastních přeborů se propadly béčko Žatce a Vřeskovice, které měly problémy i se svazem národní házené, když jim byly kontumovány 0:10 dva zápasy za neoprávněné starty hráčů, jež byli v trestu.

Rožmitálští borci si v novém ročníku pojedou opět zahrát až do nejsevernějšího výběžku republiky, tedy do Rapenavy, a úplně poprvé se představí v Praze. Do II. ligy se totiž probojoval celek Spartaku Modřany.

Nový ročník II. ligy zahajuje 1. září, to Rožmitál zajíždí do Tymákova, kde sehraje zápas proti tamějšímu béčku. Doma ve Starém Rožmitále se naši hráči představí nejdříve až 15. září dopoledne v utkání s Mostem.

V příštích dnech budeme publikovat řadu zajímavostí z rožmitálské národní házené a kompletní rozlosování II. ligy, skupiny A, ročníku 2019/2020.

 

Červen 2016 - kapitán Spartaku Rožmitál Pavel Blažek přebírá pohár za vítězství v oblastním přeboru a gratulace za postup do II. ligy



 

© 2012 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode