Házenkářská mládež absolvovala druhý turnaj

19.09.2015 20:35

V sobotu 19. září 2015 se starší přípravka oddílu národní házené Spartaku Rožmitál zúčastnila druhého letošního turnaje, tentokrát v Božkově. Na turnaji hrálo třináct družstev rozdělených do dvou základních skupin. Rožmitálští házenkáři byli vylosováni do velmi silné sedmičlenné skupiny.

Stejně jako před dvěma týdny v Litohlavech  jsme všechna utkání v základní skupině prohráli. Proti nám postupně nastoupily týmy Božkova (2:9), Kyšic B (1:8), Přeštic B (2:4), Tymákova (1:8), Litohlav (1:10) a Štěnovic (2:8).

Čekal nás tedy boj ve skupině o 9. až 13. místo. Tady jsme obě utkání se soupeři z druhé skupiny vyhráli. Přeštice C jsme porazili 4:3 a Újezd 2:0. Výsledky odehrané s našimi soupeři v základní skupině se započítávaly do konečného zúčtování, a tak tato dvě vítězství přispěla ke konečnému jedenáctému místu.

Turnaj jsme odehráli v následující sestavě: Pavel Metlička (vstřelil 11 branek), David Pospíšil (4 branky), Matouš Hrdina, Tomáš Blažek, Anna Hejrová, Patrik Španihel, Jakub Hofman, Jakub Brejcha a Denisa Brejchová.

Další turnaj, kterého se naši mladí národní házenkáři zúčastní, se odehraje 10. října 2015 v Přešticích.

Naše naděje při tréninku

© 2012 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode