Hledá se hostinský(á) do Starého Rožmitálu

10.07.2019 03:33

Už je to tak. Hospůdka U splavu ve Starém Rožmitále hledá nového hospodského či hospodskou. Dosavadní nájemkyně, usměvavá Irena Pulcová bohužel dala ze zdravotních důvodů pípě a hostům vale a 31. srpna končí.

Poprvé si zrenovovanou hospůdku umístěnou vedle sportovního areálu, házenkářského hřiště, skateparku a téměř na cyklostezce z Rožmitálu na západ republiky paní Pulcová od města pronajala v dubnu 2016 a dobrý gambáč točila až do jara roku 2018, Poté si to na pár týdnů rozmyslela a od června loňského roku se v hospůdce opět otáčela s půllitrovými sklenicemi v ruce.

Tentokrát to ale vypadá jako její definitivní rozhodnutí. Takže, my Staroměšťáci, teď naléhavě hledáme šikovného, do kšeftu dělaného nájemce, který může v hospůdce U splavu začít hned 1. září. Je ovšem nutné do 19. srpna odevzdat písemnou nabídku prostřednictvím podatelny Městskému úřadu v Rožmitále p. Tř. Zájemci se mohou seznámit s podkladovými materiály a získat potřebné informace o nemovitosti na bytovém hospodářství, tel.: 318 665 217. Město požaduje měsíční nájem 900 Kč a zálohu na vodu a elektřinu 1 750 Kč.

Mezi námi: Co kdyby to vzal některý ze štamgastů hospůdky - měl by to domů pár kroků, pil by za režijní ceny a ještě by si přivydělal pár korunek k důchodu…

Hospůdka U splavu z venku ...

... a uvnitř (na snímku jedna ze schůzí sboru dobrovolných hasičů)

 

© 2012 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode