Hoši, děkujeme! – 3/3

27.11.2015 07:51

Dokončení z 24. listopadu:

Z tabulky po letošní podzimní části Západočeského oblastního přeboru, kterou zveřejňujeme v rubrice Házenkáři, vyplývají dvě skutečnosti – ze všech dvanácti mužstev máme nejlepší obranu a pátý nejlepší útok. Tedy alespoň pokud jde o obdržené a nastřílené branky.

Obrana se letos na podzim opravdu vytáhla, neboť druhé mužstvo s nejméně obdrženými góly (Stupno) jich lovilo ze sítě o dvacet tři víc. Naši obránci i brankář se už ale podstatně zlepšili v minulém ročníku.

Pokud jde o naše útočníky, nedošlo oproti minulým letům k podstatným změnám. Nejvíce si opět zastřílel Petr Šourek, který v jedenácti zápasech vsítil rovnou stovku gólů. Přiznejme ale, že vloni na podzim jich bylo ještě o deset víc. Tradičně mezi čtyřiceti a padesáti brankami se pohybují Petr Melichar a Roman Stöckl. Letos se dobře zastřeluje Jiří Pičman.

Podívejme se, kolik kdo nastřílel na podzim branek: Petr Šourek 100, Petr Melichar 49, Roman Stöckl 45, Jiří Pičman 26, Josef Zemek 6 a Jakub Pazderník 1.

Letos nám po podzimu zatím vše vychází. Máme náskok čtyř bodů na druhé mužstvo tabulky a jarní část přeboru začínáme doma s béčkem Příchovic. Hned po tomto zápase by mohlo být zase jasnější, že už nám II. liga neuteče.

Hoši, děkujeme!

Naši hráči dávali do zápasů všechny síly (obrázky jsou z utkání proti béčkům Tymákova a Přeštic)

© 2012 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode