Hrozí nám uzavření hřiště?

15.09.2016 04:29

K tomuhle může dojít, aniž se nadějeme. Druhá liga v národní házené je přeci jen něco jiného než krajský přebor a rozhodčí navíc nasadili hned v úvodních kolech přísný metr: vůči hráčům i vůči divákům!

Například hráč Žatce Peter Antol vyfasoval od disciplinární komise hned po prvním utkání dištanc na celý podzim za vulgárnosti vůči rozhodčímu Miroslavu Beranovi bezprostředně po skončení hrací doby. My jsme se ovšem hned v prvním zápase doma proti TJ Litohlavy také vyznamenali!

V poslední minutě našeho premiérového ligového zápasu 28. srpna naši, většinou postarší rowdies zahrnuli hostující mužstvo i rozhodčího Ronalda Plačka vulgárními urážkami a pořádek byl sjednán až na zásah hlavního pořadatele. Tak je to napsáno v zápise z utkání. Disciplinární úsek sportovně technické komise Svazu národní házené nám protentokrát udělil jen důtku, ale při opakovaných výtržnostech nám už hrozí vysoká finanční pokuta a může to dojít až tak daleko, že budeme mít zavřené hřiště a utkání budeme muset hrát nejméně 50 kilometrů od Rožmitálu.

V neděli 18. září hrajeme ve Starém Rožmitále od půl jedenácté důležitý zápas s TJ Šroubárna Žatec. Prohra by nás mohla poslat na dno tabulky, výhra by nás však katapultovala do její horní části. Nechme hráče i rozhodčího na hřišti, ať si s utkáním poradí sami. Tleskejme úspěšným akcím a slušně povzbuzujme!

O přestávce byl rozhodčí Plaček dobře naladěn a chování diváků si pochvaloval, za půl hodiny ale bylo vše jinak

© 2012 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode