I na podzim budeme chodit na ligu

10.06.2018 13:00

AKTUALIZOVÁNO v 20.15 hod.

Dnešním vítězstvím na béčkem Žatce 19:17 po poločase 9:8 stvrdilo mužstvo Spartaku Rožmitál svůj nárok na setrvání v II. lize. Od konce srpna tak budeme do starorožmitálského sportovního areálu opět chodit na ligové zápasy. A bude tomu tak už třetí sezónu.

Připomeňme si, že ještě nikdy Rožmitál ve své devadesátileté historii národní házené v lize nehrál, a aby se v ní udržel nejméně tři roky – to už se rovná zázraku, jež má právě naše generace tu čest prožívat.

Teď na jaře si Spartak zahraje příští týden poslední dva mistrovské zápasy v Příchovicích a Vřeskovicích. A pak už mohou hráči zaslouženě odpočívat a věnovat se rodinám. Však ono to není legrace dělat amatérský sport na vysoké úrovni. Každovíkendové cestování a tréninky ve všední podvečery, to není legrace. To musí být partnerky i děti hodně shovívavé a i ony národní házenou doma prožívat. Za což jim jistě také patří zasloužený dík.

Naše sestava: M. Leiterman - P. Blažek, D. Franěk, M. Hejra, J. Vondrášek, J. Stoklasa - T. Fous, P. Sourek, J. Pazdernik, J. Picman, P. Melichar

Naše branky: P. Sourek 10, J. Picman 5, J. Pazdernik 2 a P. Melichar 2


Větší část družstva Spartaku Rožmitál na archivním snímku

 

 

© 2012 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode