I po třetím kole jsme bez ztráty bodu

13.09.2015 12:03

AKTUALIZOVÁNO v 13:15 a 15:26 hod.

Ve třetím kole oblastního přeboru Západočeského kraje v národní házené porazil Spartak Rožmitál 13. září 2015 na stadionu ve Starém Rožmitále béčko Ejpovic 19:12 po poločase 9:8. Naši házenkáři tak mají i po třech kolech plný bodový zisk. Navíc i za týden hrají doma se Stupnem, takže tabulka se pro nás vyvíjí nanejvýš zajímavě.

Dnešní duel nebyl v prvním poločase vůbec jednoznačnou záležitostí. Až do 14. minuty jsme vedli stále jen o jednu branku, teprve o dvě minuity později jsme náskok zvýšili na branky dvě, ale čtyři minuty před koncem soupeř srovnal. V této chvíli si Rožmitál vybral oddechový čas a tři minuty před koncem se mu podařilo vstřelit branku, takže do druhého poločasu jsme nastupovali sice s hubeným, ale přesto náskokem. Bylo evidentní, že v dnešním zápase chybí v naší sestavě neomylný exekutor trestných hodů Roman Stöckl.

Po přestávce se vzchopili nejen naši borci, ale i diváci, kteří konečně začali domácí tým povzbuzovat. A hned to bylo znát na atmosféře utkání.  Za dvacet dvě minuty druhé půle jsme si vypracovali osmigólový náskok. Takový stav Ejpovice samozřejmě pořádně deptal, a tak si i ony nakonec zvolily time-out. Moc jim to ale čtyři minuty před koncem nebylo platné. Výsledek jen zkorigovali na čestných 12:19 pro Rožmitál. U nás musíme za druhý poločas pochválit všechny hráče a rovněž kvitujeme s povděkem, že si zahrála celá lavička.

Podrobnosti z utkání najdete v rubrice Házenkáři.

© 2012 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode