Informační Centrum Brdy otevřeno

04.01.2016 13:53

Jako reakce na zpřístupnění vojenského újezdu veřejnosti bylo otevřeno Informační Centrum Brdy. Hlavním cílem centra je poskytnout návštěvníkům nádherné krajiny brdských kopců ucelené a spolehlivé informace z oblasti cestovního ruchu. A to pro všechny odnože turistiky – pěší, cyklisty, rodiny s dětmi, seniory, vyznavače zimních sportů, kulturní a společenské akce, adrenalinové sporty, atd.

Na https://www.icbrdy.cz/ můžete již nyní objevit místopisné informace k přírodním, historickým i kulturním atraktivitám regionu, stejně jako databázi zajímavých výletů, to vše doplněné o řadu osobních poznatků a specialit.

Informační Centrum Brdy sídlí na jihozápadním kraji CHKO v obci Hořehledy, v těsném sousedství turistických tras a cyklotras vedoucích do Brd a je součástí areálu hotelu Pod Kokšínem. Disponuje širokou nabídkou mapových podkladů a prospektů a personál centra je schopen návštěvníkům poradit ideální výlet podle fyzické i časové náročnosti, stejně jako zajistit ubytování, poradit kvalitní restauraci a poskytnout další informace z oblasti cestovního ruchu.

Součástí areálu je mimo tříhvězdičkového hotelu i restaurace, úschovna kol nebo zimního vybavení a velké záchytné parkoviště. Hotel disponuje certifikací Cyklisté vítáni a Baby Friendly Cerificate. Zároveň získal třikrát v řadě velkou cenu cestovního ruchu udělovanou každoročně na veletrhu  Regiontour v Brně.Informační Centrum Brdy lze nalézt rovněž na Facebooku.

© 2012 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode