Jak si počínalo soutěžní družstvo SDH Starý Rožmitál v roce 2013 – II

14.01.2014 08:13

Dnes dokončujeme zprávu soutěžního družstva SDH Starý Rožmitál přednesenou na výroční valné hromadě 4. ledna 2014, jejíž začátek jsme přinesli včera:

„Dalšího kola v Tochovicích jsme se z důvodu nemoci nezúčastnili. Čtvrté kolo Brdské ligy se nám překrývalo s memoriálem Aloise Jedličky a tak se zůstávalo doma. Počasí se vydařilo a mohlo se jít bojovat. Bohužel první místo nám i přes velkou snahu uteklo, a tak se mohli radovat z vítězství kluci z Vranovic a my se museli spokojit s druhým místem.

14. července se náš sbor vydal opět na Brdskou ligu do Prostřední Lhoty. S časem 16:52 nás čekalo osmifinále. Souboj proběhl s týmem Panthers Líchovy, a ten s časem 15:62 postoupil dále. Našich 16:24 na ně nestačilo. Za osmé místo jsme brali alespoň tři body.

Začátkem srpna se konala soutěž o putovní pohár SHD Třebsko. Tak jako snad každý rok, i vloni jsme se zdejších bojů zúčastnili. Soutěž se pořádá na dva pokusy a my skončili na pátém místě s časy 17:61 a 17:87. Vyhráli domácí, a tak to má být. Druzí byli kluci ze Starosedlského Hrádku a třetí Pekelníci z Vranovic.

Na další kolo ligy jsme zavítali do Solopysk. Čas 17:66 nestačil pro postup do osmičky a za desáté místo jsme utržili jeden bod. Následující den na stejném hřišti boje pokračovaly. Náš levý proud dosáhl času 16:04 a vypadalo to na postup. Naneštěstí na pravém proudu došlo k velkému prostřiku a čas 21:21 nás poslal na třinácté místo, a tudíž domů bez jediného bodu.

Osmé kolo v Zalužanech jsme vynechali, protože jsme si vybírali dovolené.

Dále se pořádalo dvoukolo, a to ve Věšíně a v Petrovicích. První den jsme s časem 18:14 skončili dvanáctí a v Petrovicích nám čas 18:92 stačil jen na jedenácté. místo, a tak jsme byli opět bez bodového zisku. Forma nám postupně klesala. Poslední kolo 13. ročníku Brdské ligy se konalo jako vždy na Valše, kde se jako pořadatelé předvedli kluci z Namnic. Základnu jsme připravovali s nadšením. V samotném rozběhu už to začalo skřípat a jako už tradičně se nám Valcha nepovedla podle představ. To jisté se nám stalo i ve dvou předchozích ročnících. Zkrátka Valcha je pro nás zakletá a zbylo na nás jen třinácté místo.

Celkově jsme v Brdské lize skončili jedenáctí s 25 body. Věříme, že se příští ročník opět polepšíme.“

A ještě poznámka k přednesené zprávě: Boje našich chlapců v Brdské lize jsme průběžně sledovali v Novinkách i na našem webu.

Naše soutěžní družstvo v roce 2013 při Memoriálu Aloise Jedličky.

© 2012 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode