Jednání osadních výborů v restauraci Starák

05.11.2012 19:14

První listopadový den se ve starorožmitálké restauraci Starák sešli zástupci osadních výborů Hutí p. Tř., Nesvačil, Pňovic, Skuhrova, Strýčkov, Voltuš,  Zalán a Starého Rožmitálu na jednání se starostou města Ing. Josefem Vondráškem a dalšími pracovníky úřadu. Na webu Rožmitálu www.rozmitalptr.cz si lze v Aktualitách počíst, že jednání bylo, co jsou osadní výbory a jaké mají pravomoci, ale o vlastním jednání zde bohužel není ani slovo.

Kdo se chce podívat do tváří našich zastupitelů, může si pustit jednoapůlminutový film na https://rastv.cz/541231-rozmital_pod_tremsinem. Komentář je však totožný se zprávou v Aktualitách. K filmu se lze poněkud komplikovaně dostat takto: Po kliknutí na výše uvedený odkaz se nedejte zmást filmem o Rožmitálu, který se automaticky spustí, ale klikněte vlevo dole na červený obdélník OBEC. Nedejte se opět zmást tím, že se Vám automaticky spustí filmíček o tanečním odpoledni se skupinou Golf a klikněte vpravo nahoře na modročerný obdélník s názvem Setkání zástupců osadních výborů ve Starém Rožmitále.

Na filmy internetové televize RASTV se lze dostat také z titulky webu města kliknutím vpravo na příslušnou ikonu. Další postup už je stejný jako v prvním případě.

© 2012 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode