Jsme podzimními mistry!

11.10.2015 14:30

AKTUALIZOVÁNO v 20.07 hod.

V dnešním (11. října 2015) utkání devátého kola Západočeského oblastního přeboru v národní házené zvítězil Spartak Rožmitál v Nezvěsticích nad místním béčkem nejtěsnějším poměrem 20:19, když ještě v poločase prohrával o jednu branku 11:12.

Je tedy nad slunce jasnější, že už nemůžeme být v tabulce předstiženi, i když nám ještě zbývá sehrát dvě utkání – v neděli doma s béčkem Kyšic a nakonec 25. října v Oseku.

Nevíme sice ještě, jak dopadla včerejší a dnešní utkání našeho největšího soupeře – Stupna, ale i kdyby Stupno všechna svá utkání vyhrálo a my zbývající prohráli (což se snad nestane), zůstaneme první.

Doufejme, že poslední dvě kola svůj nejméně čtyřbodový náskok neprohospodaříme a do jarní části soutěže vstoupíme jako největší favorité na postup do II. ligy.

Z napínavého zápasu v Nezvěsticích najdete reportáž v rubrice Házenkáři.

Naše sestava a střelci branek: D. Sadílek, M. Leiterman - P. Blažek, J. Stoklasa, J. Vondrášek, M. Hejra, D. Franěk - P. Šourek, J. Zemek, J. Pičman, R. Stöckl, P. Melichar. Branky vsítili: P. Melichar 10, P. Šourek 8 a R. Stöckl 2

Tímto snímkem se ještě vracíme ke včerejšímu zápasu s Přešticemi B

 

© 2012 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode