Kdo se dívá, barevný kamínek najde

11.03.2020 08:16

V Rožmitále a jeho okolí lze v současné době nalézt malované kamínky, které jsou rozesety na různých místech. Jde o celorepublikovou hru pro všechny věkové kategorie. Kdo najdete barevný kamínek, můžete ho poslat dál, do jiného města nebo ho jen přemístit na jiné, dobře viditelné místo. Na zadní straně kamínku je uvedeno PSČ nebo název obce, odkud původně kamínek putoval.

I naši čtenáři se mohou do hry zapojit a vytvořit pomocí akrylových barev a transparentního fixačního spreje originální kamínek. Nezapomeňte však uvést PSČ nebo název obce. Pak už jen stačí najít krásné místo, kde se kamínku někdo všimne. Jistě by bylo zajímavé časem zjistit, kam až se ten váš kamínek zatoulal.

A tak vyhlašujeme, kdo najde kdekoli ve světě kamínek s PSČ 262 42 či názvem obce z rožmitálského údolí, pošle nám jeho fotku s pozadím a uvede, kde kamínek našel, dostane suvenýr Cvokařského muzea.

Jelikož tato hra vznikla na sociální síti Facebook, více informací se dozvíte na webové stránce https://www.facebook.com/groups/kaminky/

Tento kamínek byl před pár dny nalezen u stojanu na kola před Cvokařským muzeem ve Starém Rožmitále ...

... a tento věšínský je zatím ještě ve Věšíně

Rožmitálský zámek (a samozřejmě na druhé straně placáku PSČ Rožmitálu) je dílem Heleny Hochmutové

Foto: Anežka Šmolíková

 

© 2012 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode