Kolik existuje Rožmitálů a povedený apríl

15.06.2016 06:01

Do rubriky Další seriály jsme dnes přidali v celistvé formě seriál Kolik existuje Rožmitálů, který jsme na šest pokračování publikovali v Novinkách letos v lednu. Zmapovali jsme v něm všechny čtyři Rožmitály v Čechách a na Moravě.

Jistě není bez zajímavosti, že na seriál navázala 1. dubna aprílová zpráva, že náš Rožmitál byl vládním nařízením přejmenován na Rožtimál, aby už v budoucnu nedocházelo k matení s ostatními Rožmitály. Důvěryhodnost zprávě dodával i fakt, že poslanec a starosta Ing. Josef Vondrášek byl opravdu dlouhodobě nemocen, a tak jeho nepřítomnosti – podle nás - využili v parlamentě ostatní poslanci a novou vyhlášku prosadili na úkor právě našeho města (viz aprílová zpráva https://www.staryrozmital.cz/news/vladni-narizeni-se-dotkne-kazdeho-z-nas/ ). Netušili jsme, kolik čtenářů náš apríl zasáhne. Jen na facebooku si ji přečetlo přes tři tisíce lidí a na tomhle webu ještě další dva tisíce k tomu. Většina se dovtípila, že jde o aprílový žertík, ale byli i takoví, co nám napsali, jak je to štve, a jiní se zase běželi podívat na tabulku s názvem města, zda už ji technické služby opravdu vyměnily.

A tak jsme raději hned druhý den uvedli všechno na pravou míru, neboť jsme nechtěli, aby došlo k nějaké blamáži (viz https://www.staryrozmital.cz/news/roztimal-je-uz-zase-rozmital/ ).

Musíme ale podotknout, že z našich dosavadních čtyř aprílových žertíků, měl ten letošní největší odezvu.

Teď už si ale vlevo klikněte na rubriku Další seriály.

Taková tabulka nikdy neexistovala

© 2012 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode