Kolik kdo vsítil branek

18.07.2015 06:20

Přestože do zahájení nového ročníku Oblastního přeboru Západočeského kraje v národní házené zbývá ještě pár týdnů, věnujme našemu mužstvu Spartaku Rožmitál i teď pár řádek.

V malém ohlédnutí za skončenou sezónou se podívejme, jak úspěšně stříleli na branku soupeřů naši útočníci.

Suverénně, jako obvykle v posledních letech, nastřílel nejvíce gólů Petr Šourek, celkem 197, z toho 108 na podzim a 89 na jaře. Míval už lepší statistiku, ale v jarních zápasech byl jeho výkon ovlivněn absencí zraněného Petra Melichara, který mu, a také Romanu Stöcklovi, dovede přihrát do výhodné střelecké pozice.

Druhým naším nejúspěšnějším střelcem byl Roman Stöckl, specialista na trestné hody, který ve 22 zápasech vsítil 109 branek, na třetí pozici se umístil Petr Melichar (42 gólů) a dřevěná medaile patří Jiřímu Pičmanovi (32 branek). O další branky se ještě podělili hráči, kteří většinou alternují v základní sestavě: Josef Zemek jich má na svém kontě 18, Jakub Pazderník 8 a Emanuel Trefný 5.

Tak uvidíme, jak to půjde našim útočníkům na konci léta v prvních mistrovských zápasech na novém povrchu hřiště ve Starém Rožmitále.

Že by hned po posledním utkání minulého ročníku Petr Melichar promýšlel nové signály jak vyzrávat na obránce soupeřů?

© 2012 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode