Kyšice – Rožmitál 18:13 (9:9)

11.09.2016 14:33

V zápase třetího kola 10. září v Kyšicích jsme se museli obejít bez zraněného útočníka Petra Melichara a na naší útočné hře to ale alespoň v prvním poločase nebylo znát. První branku sice vstřelili domácí, nám se ale třemi brankami v řadě podařilo skóre otočit a v jedenácté minutě jsme vedli 3:1. V patnácté minutě bylo srovnáno 3:3. V 21. minutě jsme vedli tří brankovým rozdílem 6:3.

Domácí si vybrali time out a postupně začali brankový rozdíl snižovat. Vyrovnávací branku vstřelili Kyšice dvacet vteřin před konce prvního poločasu a tak se do šaten odcházelo za nerozhodného stavu 9:9.

Skóre druhého poločasu opět otevřeli domácí, my jsme z pokutového hodu srovnali. V deváté minutě jsme prohrávali 11:12, následně celých deset minut se útoky na obou stranách nedokázaly prosadit. Podařilo se to až domácím, kteří v 19. minutě vedli o dvě branky. Stav 14:12 pro domácí vydržel dlouhých osm minut až do závěru poločasu, kdy Kyšice o svém vítězství rozhodli.

Sestava: D. Sadílek, M. Leiterman - J. Vondrášek, P. Blažek, D. Franěk, J. Stoklasa, M. Hejra - J. Pičman, P. Šourek, J. Zemek, R. Stöckl

Branky: P. Šourek  6, R. Stöckl 4 J. Pičman 3 - za domácí: Šleis 5, Petrák 5, Netušil 3, Smola 3, Špičan 2

© 2012 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode