Litohlavy byly lehčím soupeřem, než měly být

13.05.2018 12:19

AKTUALIZOVÁNO v 13.57 a 22.03 hod.

Podle postavení Rožmitálu a dnešního soupeře z Litohlav v tabulce, kdy oba celky mají shodně 11 bodů, se měla dnes dopoledne odehrát ve Starém Rožmitále bitva, přinejmenším podobná té, kterou jsme prožívali včera při zápase se Všenicemi.

Začátek tomu i nasvědčoval. V páté minutě vedli hosté 2:0 a naši útočníci i obrana byli viditelně zaskočeni. O sedm minut později se nám ale podařilo nezměrným úsilím vyrovnat na 3:3 a v 15. minutě jsme poprvé tahali za delší konec. Od této minuty se už Litohlavy vezly na trakaři a poločas prohrály 6:9.

Před velice dobrou návštěvou se nám v druhých třiceti minutách dařilo náskok udržovat a chvílemi i zvyšovat. V polovině druhého poločasu se už utkání zdálo rozhodnuté a naši hráči se zklidnili a dokázali přidržet balon. Jediným vzrušením, kromě několika faulů na obou stranách, bylo zahození míče vysoko za ochrannou síť někam k Věšínu a pak mrsknutí páskou o zem kapitánem Litohlav, který byl zjevně nespokojen s výroky rozhodčího Jáneše.

Duel, v němž se vystřídala celá naše lavička, nakonec skončil naším výrazným vítězstvím 18:11.

Příští druholigový zápas hrajeme opět doma, a to v neděli 20. května od 10.30 hodin. Ve sportovním areálu ve Starém Rožmitále přivítáme silný celek z Mostu.

Tabulku po 15. kole najdete v rubrice Házenkáři.

 

© 2012 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode