Malí házenkáři hráli v Přešticích

25.01.2016 06:50

V sobotu 23. ledna 2016 se starší přípravka oddílu národní házené Spartaku Rožmitál zúčastnila halového turnaje v Přešticích. Na turnaj bylo přihlášeno osm družstev, která byla rozdělena do dvou skupin.

V základní skupině hrál každý s každým, družstva na prvním a druhém místě postupovala do finálové skupiny, družstva na třetím a čtvrtém místě hrála ve skupině o umístění.

Všechny tři zápasy v základní skupině jsme prohráli, našimi soupeři byly postupně týmy Kyšic B (3:6), Litohlav (1:11) a Přeštic A (2:5). V základní skupině jsme skončili na čtvrtém místě a čekal nás tedy boj ve skupině o umístění.

Tam jsme v prvním zápase smolně prohráli s Přešticemi C 3:4, když soupeř vstřelil vítěznou branku v posledních vteřinách zápasu. Naopak v našem posledním zápase se štěstí přiklonilo na naši stranu. Vítěznou branku proti Přešticím B v posledních vteřinách zápasu jsme tentokrát vstřelili my.

Bohužel i přes toto jediné vítězství jsme skončili až na osmém místě. Turnaj jsme odehráli v této sestavě: Pavel Metlička (vstřelil 7 branek), Matouš Hrdina (3), Denisa Brejchová (1), David Pospíšil, Tomáš Blažek, Anička Hejrová a Jakub Brejcha.

Co na závěr dodat. Příště to bude určitě lepší. Vždyť učený z nebe nespad´!

Naše házenkářské naděje se svými trenéry na turnaji v Přešticích

 

© 2012 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode