Milan Hochmut nejlepším sportovcem Příbramska

14.01.2015 12:34

Milan Hochmut ze Starého Rožmitálu se 13. ledna 2014 stal nejúspěšnějším sportovcem okresu Příbram za rok 2014. Rozhodla o tom anketa čtenářů Příbramského deníku, o které jsme v našem zpravodajství informovali a také vyzvali naše čtenáře, aby pro Milana hlasovali. Hvězdou Deníku se stali dobrovolní hasiči z Bezděkova, kteří pod názvem Drtič Bezděkov pod Třemšínem vyhráli celostátní extraligu v hasičském sportu. V jejich družstvu startuje i Jan Kulovaný ze Starého Rožmitálu. Viz naše zpráva: https://www.staryrozmital.cz/news/jan-kulovany-vitezem-extraligy-cr/

Je fantastické, že z pěti vypsaných kategorií (jednotlivci do a nad 18 let, kolektivy do a nad 18 let a Hvězda), dvě vítězné trofeje (jednotlivci a kolektivy nad 18 let) putují z příbramského divadla na Rožmitálsko a zejména do Starého Rožmitálu!

Rádi se nyní přiznáváme, že i my jsme poslali do redakce Příbramského deníku vyplněný anketní kupon, kde jsme jak Milana Hochmuta, tak Drtiče napsali jako svoje favority.

Upřímně blahopřejeme jak hasičům a Honzovi Kulovanému, tak Milanovi Hochmutovi, který i jako člen starorožmitálského hasičského sboru šíří slávu naší městské části daleko za hranicemi Rožmitálu.

Více na: https://pribramsky.denik.cz/kultura_region/nejuspesnejsim-sportovcem-je-bezec-milan-hochmut-20150114.html

Milan Hochmut právě převzal ocenění "Nejlepší sportovec Příbramska v roce 2014". Foto: Kateřina Chourová, Příbramský deník.

© 2012 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode