Mladí házenkáři pro letošek skončili

24.10.2022 00:10

O víkendu sehrálo pět družstev mladých národních házenkářů Spartaku Rožmitál poslední zápasy podzimní části oblastních soutěží. K mistrovským duelům se rožmitálská mládež zase dostane až tak začátkem dubna. Přes zimu čekají děti tréninky v tělocvičně a možná i nějaké halové turnaje. Každopádně na jaro se pořádně připraví, neboť si chtějí zcela určitě polepšit dosavadní umístění v tabulkách.

Letos si suverénně nejlépe vedlo áčko starších žáků pod taktovkou Pavla Blažka a Marka Hejry. Chlapci prohráli jediný zápas a ztratili jen tři body. Na jaře mohou vážně promluvit do souboje o nejlepší tým Západočeského kraje.

Ostatní družstva - béčko starších žáků, starší žákyně, mladší žáci a dorostenci - střídala dobré výsledky se špatnými a přes zimu zůstávají v druhých polovinách tabulek. Hodnocení družstev podle postavení v tabulkách je však vzhledem k nestejnému počtu sehraných utkání hodně ošidné.

Každopádně - půlstovce mladých sportovců děkujeme za krásné a napínavé zápasy a těšíme se na jaro!

Výsledky najdete v rubrice Házenkáři, tabulky na webu házenkářů. Fotografie družstev z mobilu Pavla Blažka jsou ze soboty 22. října.

Dorostenci

Starší žákyně

Starší žáci A

Starší žáci B

Mladší žáci

 

© 2012 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode