Mladí házenkáři si poprvé zahráli na turnaji

06.09.2015 10:09

V sobotu 5. září 2015 se starší přípravka oddílu národní házené Spartaku Rožmitál zúčastnila turnaje v Litohlavech. Na turnaji hrálo dvanáct družstev rozdělených do dvou skupin, ve kterých se utkal každý s každým. Jelikož se jednalo o první turnaj, na který se mladíí házenkáři z Rožmitálu přihlásili, tak je samozřejmé, že jeli především sbírat zkušenosti.

Všech pět utkání v základní skupině prohráli. Soupeři postupně byly celky Tymákova (0:11), Božkova (1:8), Litohlav (1:7), Přeštic B (1:3) a Kyšic (1:9). Pak čekaly rožmitálské děti čtyři zápasy ve skupině o 7. - 12. místo, přičemž již odehraná utkání s týmy ze základní skupiny se započítávala. První dva duely Spartak opět prohrál, s Plzní-Újezdem a s áčkem Přeštic, oba shodně 0:8.

K poslednímu utkání turnaje nastoupila rožmitálská přípravka proti Přešticím C, které porazila 8:2 a obsadila tak na turnaji jedenácté místo.

Litohlavský turnaj odehrál Spartak Rožmitálv této sestavě: Pavel Metlička (vstřelil 10 branek), Matouš Hrdina (2 branky), David Pospíšil, Tomáš Blažek, Anna Hejrová, Patrik Španihel, Jakub Hofman, Jakub Brejcha a Denisa Brejchová. Všichni tito hráči zaslouží obrovskou pochvalu a dík.

Turnaj nám ukázal, že se v Rožmitále ještě máme co učit, ale - jak se říká – učený s nebe nespad. Další příležitost poměřit síly se stejnými soupeři bude mít přípravka národní házené Spartaku mít v sobotu 19. září, kdy se bude hrát v Božkově.

© 2012 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode