Mladší žáci vyhráli v Záluží

30.04.2018 07:04

Včera zajížděli mladší žáci oddílu národní házené Spartaku Rožmitál k mistrovskému utkání do Záluží. Po výhře nad Liticemi a prohře v Kyšicích už tak letos odehráli třetí zápas. K duelu nastoupili ve složení Jan Štrosner – brankář; Pavel Metlička, Jakub Brejcha, Lukáš Přígrodský, Lukáš Dřevíkovský Matěj Trefný – obrana; Marek Jeníček, Jakub Vaněk, Matouš Hrdina, David Pospíšil, Adam Nass – útok.

První branku jsme vstřelili my a i naše obrana dokázala zejména zpočátku soupeřovým útočníkům vzdorovat. Náš útok však na první trefu nenavázal a tak se po chvíli podařilo domácím vyrovnat. Další minuty se odehrávaly obdobně, když domácí vždy dokázali dotáhnout náš jednobrankový náskok. Poločas jsme vyhráli nejtěsnějším rozdílem 11:10.

Na začátku druhého poločasu se situace opakovala. Pak předvedl náš brankář několik dobrých zákroků a útočníci zvýšili náskok na čtyři branky, když už zbývalo jen pět minut do konce zápasu. Soupeř sice ještě dokázal vstřelit dva góly, ale naši žáci si již vítězství dokázali pohlídat.

Přivezli jsme si tak ze Záluží za vítězství 17:15 (11:10) dva body, jež si kluci vybojovali za soustředěný výkon i nasazení od začátku do konce. Naši střelci: Marek Jeníček 11 branek, Jakub Vaněk 4 branky, Matouš Hrdina 2 branky.

Ilustrační foto

 

© 2012 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode